Site Logotype

Om Behandlingerne

Gelenegle

Jeg er uddannet i brisa gele hos CND, der også står bag Shellac og er det bedste negle mærke der findes. Jeg bruger Brisa gele til reparation og forlængelse af negle, da jeg kan skabe tynde, flotte og yderst holdbare negle.

Brisa gelen inderholder iøvrigt heller ikke akrylat, formaldehyd eller gluteraldehyd, derfor er geleen hypoallergenisk, hvilket vil sige at næsten alle personer kan tåle den.

Gele neglen du kan få hos ForkæleRiget er 6 gange stærkere end din naturlige negl, og giver et klart og utroligt flot finish.

Garanti

Hvis du får lavet dine gele negle i Ribe hos ForkæleRiget så vil du være inde under vores garanti, hvilket betyder at med gele negle har du 1 uges fuld garanti på dine negle, hvis de knækker, løfter sig eller andet så kan du komme ned og få dem lavet, helt gratis.

Garantien dækker kun hvis:

  • Fejlen på neglen er ForkæleRigets fejl og ikke en selvforskyldt fejl.
  • At neglen maks er 1/3 af din egen negls længde.
  • Hvis du har brugt Solaroil som anbefalet.
  • Hvis ikke du er neglebider.

Lash lift

Med Lash lift får du ikke påsat kunstige vipper, men vi går ind og giver dine naturlige vipper et permanent buk, der holder i op til 60 dage. Hvis du ønsker dine vipper farvet, kan du også undgå at skulle bruge mascara i hele perioden.

Lash lift går ind og giver et helt naturligt men utroligt smukt look, hvor dine vipper vil virke længere, da dine vipper har fået et permanent men skånsomt vippebuk der holder i op til 6 – 8 uger.

Vegansk lash lift

Vores veganske version af lash lift er et helt nyt produkt der giver dig samme flotte løft men med helt naturlige produkter, så du får dit løft bare mere naturligt.

 

VIGTIGT

Det er meget vigtigt at indenfor de første 24 timer, at dine vipper ikke udsættes for vand, damp, sauna eller make-up.

Brow lift

Ved et brow lift så går vi ind med samme effekt som ved Lash lift, men her giver vi dine bryn et naturligt og flot løft, så de ser knivskarpe ud.

Manicure

Hvad er manicure

 

Manicure er en skønhedspleje af dine negle, neglebånd og dine hænder. En manicure behandling består af rensning af dine negle og neglebånd. Neglene bliver så filet i facon hvorefter der gives olie og creme fra en valgfri duft serie.

Behandlingen efterlader dig med flotte negle samt bløde hænder.

Til din manicure kan du tilkøbe en vinylux eller shellac lakering.

Hvad er luksus manicure

 

En luksus manicure er en ekstra dejlig behandling for dine hænder og negle, med pleje og velvære i fokus.

Ved en luksus manicure går vi ind og blødgører dine negle og hænder med et dejligt hånd bad, neglene files i facon og neglebåndene bliver skubbet pænt på plads. Dine negle bliver poleret flot op og dine hænder exfolieres for at fjerne de døde hudceller, efterfulgt af en dejlig fugtgivende maske. Hele behandlingen sluttes af med en creme samt brug af solaroil.

Der kan vælges mellem 4 forskellige behandlinger (Vanilje og sukker, mandel, sandeltræ eller citrus)

Lakering med vinylux og shellac kan tilkøbes.

Pedicure

Ved en pedicure hos ForkæleRiget, har vi fokus på pleje og forskønnelse af dine fødder og tånegle. En pedicure, fodbehandling er en lækker wellness oplevelse hvor du får afslapning og stor fokus omkring dine fødder, med fodbad, neglebehandling også kan du tilkøbe shellac helfarvet eller med en fransk kant.

ForkæleRiget er kendt for vores luksus spa pedicure, hvor velvære og dine fødder er i højsædet, behandlingen varer ca. 30 minutter.

 

 

Shellac

CND Shellac er en patenteret og professionel neglelak der er anderkendt i hele verden med dens lange holdbarhed og smukke farver og bliver også brugt hos ForkæleRiget i RIbe.

Shellac giver flotte negle uden mærker i op til 14 dage og shellac bevarer sin glans i op til 3 uger. Aftagningen af shellac gøres med remover wraps som kan købes i klinikken og der skal ikke files for at få lakeringen af.

Dine naturlige negle bliver ikke skadet eller tynde af at bruge shellac, uanset varigheden.

Hos ForkæleRiget kan du vælge mellem flere end 120 forskellige farver, når du skal have lavet negle og med et stort udvalg af stickers, glimmer m.m. så kan vi skabe lige præcist det udseende du ønsker.

Eyelash extensions

Ved single eyelash extensions går vores tekniker ind og påsætter en laserskået øjenvippe på hvert enkelte vippe for at det giver dig et naturligt look men også så det føles som dine helt egne vipper.

Med et sæt vippe extensions gør vi det forbi med mascara og vippebuk! Nu skal du blot have fyldt dine vipper op hver 3-4 uge. (du vælger selv hvor stor opfyldning)

Voks behandling

Ribes bedste voks behandlinger med lycon voks.

Hos ForkæleRiget har vi specialiseret os med lycon voks til intim og almindelige voks behandlinger for, at du får den bedste og mest behagelige oplevelse. Hos ForkæleRiget bruger vi en unik metode der gør at du får en skånsom og hurtig behandling.

 

intim VOKS BEHANDLING?

 

Der findes mange forskellige typer intimvoks behandlinger, brazilian, tanga og bikini. Nedenfor har vi derfor lavet en guide med billeder, der viser hvad de forskellige typer behandlinger vi tilbyder, og hvilken behandlinger der passer bedst til dig.

Ved brazilian, vil vi bede dig tage undertøjet af, ved bikini og tanga bestemmer du selv, hvorvidt du ønsker at beholde undertøjet på. Vores vigtigste mål er, at du føler dig tryg under behandlingen.